Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
  
  
Frissítve:2016.03.01. 08:52  
Tanúsításaink

Bisnode A-fokozatú tanúsítás

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az AGROFOL Magyarország Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.


Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján immár másodszor is a legjobbak között szerepelhetünk.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében.
Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.


Az AGROFOL Magyarország Kft. 2015.05.05.-i dátummal a Bisnode A-fokozatú tanúsítványát kapta meg, melly azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.


Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy az AGROFOL Magyarország Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Szeged, 2015. május 5.


TÜV - ISO 9001 : 2001 minőségirányítási rendszer                TÜV - ISO 9001 : 2001 minőségirányítási rendszer


Soliditet A-fokozatú tanúsítás

A Soliditet tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel az üzletkötés kockázata alacsony.

Amennyiben a magyar cégek kockázattudatosabbak lennének és előre ellenőriznék üzleti partnereik fizetőképességét, sok esetben nem kerülnének bajba vevőjük nemfizetése miatt.

Erre kínál megoldást a Soliditet cégminősítés, melynek célja, hogy a gazdasági helyzet javuljon azáltal, hogy a vállalkozások tudatosabban kötnek üzletet. Utólagos fizetés engedélyezése esetén ma már elenyésző az olyan beruházás, ahol el lehet kerülni a nem fizető vevőket, így a cégek nagy veszteségektől kímélhetik meg magukat, ha tisztán látják partnereik helyzetét.


A Soliditet 1908 óta tevékenykedik üzleti információ szolgáltatóként, valamit az AAA, AA, A cégminősítés megalkotójaként. A Soliditet az évek során a skandináv régió legismertebb és legelterjedtebb információszolgáltatójává, majd Európa egyik vezető vállalatává vált iparágában

A Soliditet a magát 17 európai országban képviseltető Bisnode csoport tagja, melybe a komplex kockázatkezelési megoldások és nemzetközi céginformációt szolgáltató Dun & Bradstreet is tartozik.


A kifejezetten Magyarországra kifejlesztett, objektív alapokon nyugvó, több száz változót figyelembe vevő Soliditet minősítési rendszer a magyar vállalkozások csődkockázatát értékeli, azt vizsgálja, hogy mennyire kockázatos a velük való együttműködés, illetve üzletkötés esetén milyen valószínűséggel lehet számítani arra, hogy utólagos fizetés engedélyezése esetén a cég nem tudja azt teljesíteni. A nemfizetési veszteség és ennek kockázata minden vállalatnál jelen van, és éves szinten jelentős károkat okozhat.

A vevőkockázatok minimalizálásában segít a Soliditet minősítési rendszer, az ajánlott hitellimit és a kockázati mutatószámok. Mivel a Soliditet minősítési rendszer visszamenőleg is vizsgálja az adott vállalat és a piac trendjeit, így egy vállalkozásról nemcsak azt tudjuk megmondani, hogy mekkora kockázatot jelent jelenleg, hanem azt is, hogy a jövőben mennyire lesz kockázatos, mekkora valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy éven belül.

Az objektív kritériumok alapján meghatározott legmegbízhatóbb cégkör AAA (0,63%) AA (1,75%) vagy A (7,44%) jelű tanúsítványokat használhatnak hitelességük jelzésére.

A tanúsítást csak azok a vállalatok kaphatják meg, amelyeknek stabil a pénzügyi alapjuk, jó a fizetőképességük, nincsenek lejárt határidejű tartozásaik, nem indítottak ellenük csődeljárást, és a velük való üzletkötés kockázata rendkívül alacsony.


Az üzleti megbízhatóság nemzetközi elismerését jelentő, a megbízható pénzügyi stabilitást és ezzel együtt a legkisebb csődkockázatot jelző Soliditet A tanúsítványt, 2012.09.18.-i dátummal nyerte el az AGROFOL Magyarország Kft.

Az elismerés jelentőségét az is mutatja, hogy a közel 450.000 magyar cég csak 9,82%-a érdemeli ki a legjobbaknak járó minősítést, így Soliditet tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

Szeged, 2012. szeptember 18.

Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Angol nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Német nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Magyar nyelvű


ÜZLETÁGAK
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B Magyar nyelvű


Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - QR logo

Valid HTML 4.01 Transitional

Érvényes CSS!


(c) Copyright 2013-2020 - AGROFOL Magyarország Kft.