Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
  
  
Frissítve:2016.03.01. 08:52  
Minőségpolitikánk

Az AGROFOL Magyarország Ipari és Kereskedelmi Kft. műanyagipari alapanyagok feldolgozásával, sokoldalúan felhasználható PE-/PP- fólia-termékek előállításával, továbbá mesterkeverékek (színezőanyagok), additívok (hatóanyagok) és alapanyagok nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik

Célunk a műanyagipari termékek piacán kivívott szerepünk megőrzése és versenyképes, jó minőségű termékekkel az AGROFOL, a Rassel, a polifol, a polipak és az agropak márkanevek hírnevének öregbítése.

AGROFOL : a minőség - elérhető áron

Tevékenységünk középpontjában a minőségi termékek forgalmazása, vevőink igényének magas színvonalú szolgáltatással történő kielégítése áll.

Ezen célok elérése és a hosszú távú eredményes működésünk biztosítása érdekében 2005 év elejétől az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert működtetjük. Minőségirányítási rendszerünk garantálja termékeink és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és vevőink megelégedettségét.


A célok elérését szolgáló pillérek

a.) vevők: megrendelőinkkel hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítására törekszünk. Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeket - különös tekintettel a minőség javítását célzó javaslatokra - rendszeresen értékeljük és beépítjük a minőség javítását célzó intézkedésekbe annak érdekében, hogy ezek színvonala maradéktalanul kielégítse vevőink igényeit.

b.) beszállítók: minőségirányítási rendszerünk kiterjed az alvállalkozó és a beszállító partnerek minősítésére és rendszeres vizsgálatára is. Hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk mindazon partnerekkel, akik ISO-minősített rendszerben dolgoznak, ill. akik eleget tesznek a minőségbiztosítási rendszerünk követelményeinek.

c.) munkatársak: célkitűzéseink megvalósítása csak szakmailag felkészült, kiváló csapatszellemben dolgozó munkatársakkal, jól szervezett munkával, a minőség irányában elkötelezett szemlélettel lehetséges.
Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink biztonságos munkavégzésére, rendszeres szakképzésére és továbbképzésére. Vezetőségünk mindent megtesz annak érdekében, hogy minőségpolitikánkat valamennyi munkatársunk megismerje és ennek megfelelően lássa el feladatát.

d.) termékek: versenyképességünket termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével, a piaci trendek és a vevői igények figyelembevételével kívánjuk megőrizni.
A széles típusválaszték, az egyes típusok jellemző tulajdonságainak következetes megválasztása, a felhasználási célnak megfelelő adalék- és segédanyag-felhasználás, valamint konfekcionálási megoldások termékeink sokrétű alkalmazását teszik lehetővé.

Öt üzletágunk:

Mesterkeverék
Agrofólia
Rassel fólia
Ipari fólia
Vegyes fólia- termékek
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Mariv logo

melyeket a fenti, öt tagolású, öt színű „MARIV” szimbólummal jelzünk és különböztetünk meg.

e.) minőség: az általunk megfogalmazott szigorú minőségi követelmények következetes betartása és betartatása érdekében tett intézkedéseink alapján reméljük, hogy az AGROFOL, a Rassel, a polifol, a polipak és az agropak márkanevek a minőség garanciáját jelentik.

f.) azonosíthatóság: az AGROFOL, a Rassel, a polifol, a polipak és az agropak termék-csoportok LOGO-i mintaoltalmi védettség alatt állnak.

Agrofol logo
Rassel logo
Cég logo

Polipak logo
Polifol logo
Agropak logo

Minőségpolitikánk megalkotásakor az egyszerűséget, a használhatóságot ötvöztük a legelterjedtebb és legkiforrottabb metodikákkal, reményeink szerint partnereink legnagyobb megelégedettségére.

Vezetőségünk személyes példamutatással és a szükséges erőforrások biztosításával vállal elkötelezettséget minőségirányítási rendszerünk sikeres működtetésére, fejlesztésére és a vállalt feladatok elvégzésére.


SZÁMOLJON VELÜNK - mi számítunk Önre


Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Angol nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Német nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Magyar nyelvű


ÜZLETÁGAK
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B Magyar nyelvű


Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - QR logo

Valid HTML 4.01 Transitional

Érvényes CSS!


(c) Copyright 2013-2020 - AGROFOL Magyarország Kft.