Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
  
  
Frissítve:2016.03.01. 08:52  
Minősített Kamarai Vállalkozás

A Kamara első minősített Partnere az AGROFOL Magyarország Kft.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2005.09.30.-i elnökségi ülése rendkívüli eseménnyel kezdődött, ugyanis az AGROFOL Magyarország Kft. alapos pénzügyi, jogi és szakmai audit alapján elsőként szerezte meg azt a kamarai tanúsítványt, védjegyet, mely viselőjének nemcsak elismerést, rangot, bizalmat, állandó kamarai promóciót jelent, hanem pályázati, befektetői és üzleti előnyöket is.

A tanúsító okiratot dr. Szeri István, a CsMKIK elnöke adta át Puskás János ügyvezetőnek.


Kamarai minősítés

Az AGROFOL Magyarország Kft. a Kamara által ajánlott és minősített cég.

Az Európai Unió tagországaiban nagy hagyománya van az érdekvédelmi szervezetek által kiadott „minősített partner” kategóriának. Az érdekvédelmi szervezet által elvégzett minősítés jogi, stratégiai, gazdasági, pénzügyi, likviditási és piaci magatartás szempontból történő vizsgálat és minősítés.

A gazdasági élet szereplőinek megítéléséhez, az egymás közötti bizalom kialakításához, ill. erősítéséhez pozitívan járul hozzá az érdekvédelmi szervezet, így a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által kiadott minősítés is.


Szeged, 2005. szeptember 30.


Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Angol nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Német nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Magyar nyelvű


ÜZLETÁGAK
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B Magyar nyelvű


Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - QR logo

Valid HTML 4.01 Transitional

Érvényes CSS!


(c) Copyright 2013-2020 - AGROFOL Magyarország Kft.