Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
  
  
Frissítve:2020.02.28. 10:03  
Androidos alkalmazás – android apps

Az Android Linux kernelt használó mobil operációs rendszer, elsősorban érintőképernyős mobil eszközökre (okostelefon, táblagép) tervezve. Fejlesztését az Android, Inc. kezdte el, amit 2005-ben a Google felvásárolt, majd az Open Handset Alliance nevű szövetség folytatta.
A Google Play alkalmazás alapértelmezés szerint telepítve van az Android 2.2 (Froyo) és újabb rendszert futtató, támogatott mobileszközökön. Ha régebbi Android-eszközzel rendelkezik, a Google Play alkalmazás helyett az Android Marketet tudja használni.

Az androidos alkalmazásunk még nem tölthető le, mivel jelenleg fejlesztés alatt van.
A Google Play áruházból  https://play.google.com/store   (hamarosan)

A Google Play alkalmazás megtalálásához és megnyitásához menjen az alkalmazásindítóba, és érintse meg a Google Play ikont. Ha a Google Play alkalmazás még mindig nem jelenik meg, vegye fel a kapcsolatot szolgáltatójával vagy a gyártóval. Sajnos a Google Play alkalmazást nem lehet letölteni – vagy alapértelmezés szerint rajta van eszközén, vagy nincs.

Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Mobil alkalmazások
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Angol nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Német nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Magyar nyelvű


ÜZLETÁGAK
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B Magyar nyelvű


Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - QR logo

Valid HTML 4.01 Transitional

Érvényes CSS!


(c) Copyright 2013-2020 - AGROFOL Magyarország Kft.