Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B
  
  
Frissítve:2016.03.01. 09:52  
Logisztika - Megrendelés teljesítése, áru átadása/átvétele, ill. kiszállítása

5.1.3. Nagykereskedelmi raktáron belüli árukiszolgálás, áruátadás/átvétel - VEVŐ előszámlás átutalásával             

ELADÓ központjában, azaz székhelyén árukiszolgálás nincs.

a.) áruátadás/átvétel helyszíne: ELADÓ Nagykereskedelmi Raktára
Kiszolgálásra: csak  előzetes (telefonon, faxon, e-mailen, ill. on-line internetes felületen történő) VEVŐ megrendelés és ELADÓ visszaigazolás alapján a raktárnak kiállított diszpozíciót követően kerülhet sor és a raktár nyitva tartási idejében van lehetőség a visszaigazolt áru átadására/átvételére

b.) áruátadás/átvétel legkorábbi időpontja:
VEVŐ részére (e-mailben/faxon, postai úton) megküldött számla összegének ELADÓ bankszámláján történő jóváírását követően kerülhet átadásra/átvételre az áru, mely megérkezéséről ELADÓ írásos (e-mail) tájékoztatást küld VEVŐ részére.  Az áruátadás/átvétel során a helyszínen már nem kell fizetni.

c.) Szállítás módja: VEVŐ saját gépjárművével, vagy általa megbízott szállítóeszközzel
Mivel - az áru összegének ELADÓ bankszámláján történő jóváírását követően - az áru már az átadás/átvételt megelőzően a VEVŐ tulajdonát képezi, ezért az áru kiadásának feltételeként  VEVŐ által küldött írásos nyilatkozat szükséges, hogy ki részére és milyen feltételekkel/módon történhet az áru, a szállítólevél és a számla átadásának/átvételének, azaz a teljesítésnek VEVŐ általi elismerése:

  • az áruátvevő adatai ( pl. név) : azaz ELADÓ kinek adhatja ki az árut
  • a szállítójármű rendszáma, azaz mivel kerül az áru elszállításra
  • az átadás/átvétel, azaz teljesítés egyértelmű feltétele csak aláírás vagy aláírás+személyigazolvány, vagy aláírás+rendszám, vagy aláírás+bélyegző, stb.

A VEVŐ átadás/átvételi előírásainak ELADÓ által történő teljesítése/betartása esetén - az áru kiadását követően - utólag már nem vitatható az áru, a szállítólevél és/vagy számla VEVŐ vagy megbízottja részére történő átadásának/átvételének ténye.

d.) Szállítólevél: az átadás/átvétel során az ELADÓ által a VEVŐ raktára részére az áruval a szállítólevél 1 példánya kerül átadásra. A VEVŐ ( beszerzés/pénzügy) részére a számlához további 1 példány szállítólevél kerül csatolásra.
Számlázás: az áruátadás/átvételt megelőzően
Fizetési mód: banki átutalással
Pénzügyi teljesítés: a FELEK között megkötött szerződés alapján a szerződésben rögzített az átadást/átvételt megelőző pénzügyi teljesítés, azaz banki átutalás.

e.) A szállítólevél és számla átadása/ megküldése

  • a számla átadása/megküldése: alapértelmezésben legkésőbb az áru átadásának-átvételének a napján, külön ajánlott postai küldeményként kerül megküldésre, amennyiben erről VEVŐ írásban a megrendeléskor másképpen nem rendelkezik.
  • a számla postázási címe: alapértelmezésben a számlázási adatokban szereplő címre kerül megküldésre, amennyiben erről VEVŐ írásban másképpen nem rendelkezik.

f.) A számlával kerül átadásra/megküldésre:

  • az ELADÓ írásos Visszaigazolása, ill. kérésre VEVŐ írásos megrendelése
  • a szállítólevél 1 példánya,
  • a Műbizonylat, ill.
  • a Megfelelőségi Nyilatkozat (VEVŐ külön kérése alapján kerül csak kiállításra)
<< vissza tovább >>

Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Angol nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Német nyelvű Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - Magyar nyelvű


ÜZLETÁGAK
Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B Magyar nyelvű


Agrofol Magyarország Kft. H-6722 Szeged, Mérey u. 6/B - QR logo

Valid HTML 4.01 Transitional

Érvényes CSS!


(c) Copyright 2013-2020 - AGROFOL Magyarország Kft.